22. august 2018

Bowen-terapi/Bowtech i Respektrum

Bowen-teknikken, også kendt som Bowtech, er en nænsom behandling med muskel- og bindevævsterapi. Behandlingen er manuel og foregår via lette ’greb’ på specifikke steder (muskler, sener og ledbånd), som kan foregå uden på tøjet eller direkte på kroppen.

Behandlingen med Bowtech afspænder og indvirker på hele kroppen, og kan dermed give lindring for mange slags skader og sundhedsmæssige problemer, både akutte og kroniske. Akutte smerter kan lindres efter 1-3 behandlinger, mere kroniske tilstande kræver ofte flere behandlinger.

Bowtech-behandlingen i RespektRum tilrettelægges efter deltagernes individuelle behov. Den manuelle Bowtech-behandling kan eventuelt kombineres med individuelle øvelser og personlige samtaler med behandleren.

haender 

 

Respektrum’s Bowtech-behandler Sophie Beuchert

Sophie Beuchert har arbejdet med sårbare mennesker med særlige behov i ca. 25 år, herunder mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, stressramte (også PTSD) og mennesker med kroniske smerter. Hun er uddannet indenfor manuel terapi og psykoterapi.

Sophie Beuchert arbejder som selvstændig konsulent, terapeut og behandler med egen klinik i Aarhus C, og har siden 2016 arbejdet som behandler i RespektRum.

I RespektRum behandler Sophie Beuchert’s både for akutte og kroniske symptomer. Behandlingerne kan foregå som længere forløb, og hvis der er behov, kan den manuelle behandling kombineres med samtaler og øvelser der tilrettelægges individuelt.

Læs mere:
Generel information på den danske Bowtech-forenings hjemmeside