16. december 2016

BowTech og EEG

RespektRum tilbyder støtte og hjælp til de særlige udfordringer man eventuelt har, for eksempelvis psykiske og fysiske helbredsproblemer. Der tilbydes EEG-træning og BowTech som er særlig målrettet i forhold til at afhjælpe problemer eksempelvis med stress, depression, misbrug og problemer i bevægelsesapparatet.

 

Bowen-Træning/BowTech

Bowen-teknikken, også kendt som Bowtech, er et dynamisk system af muskel- og bindevævsterapi, som blev udviklet af den nu afdøde Tom Bowen i Geelong, Australien. Somme tider kaldes teknikken “homøopatisk kropsarbejde”, idet der benyttes lette “greb”, som stimulerer kroppen til at helbrede sig selv.
Bowtech giver en fantastisk virkning for klienterne med en lille påvirkning fra behandlerens side. Behandlingen kan give lindring for mange slags skader og sundhedsmæssige problemer, både akutte og kroniske, og den indvirker holistisk, det vil sige på hele kroppen, via kroppens egne helbredende mekanismer.
Grebene, som udføres på specifikke steder på kroppen (muskler, sener, ledbånd og nerver), giver signaler til nervesystemet, og kroppen reagerer med sine egne vitale ressourcer.

Læs mere om Bowen-terapi/BowTech: www.sophiebeuchert.dk

 

EEG-Træning/ Neuro-feedback

EEG træning, også kaldet hjernetræning eller neurofeedback, er en videnskabelig, højteknologisk hjernetræningsform, som udvikler hjernen uden bivirkninger. Den er en virkningsfuld metode til at mindske symptomer på depression, stress, angst, ADHD og misbrug. Metoden er testet på universiteter verden over og har en meget høj effekt på mindskning af symptomerne – mellem 65 og 100 procent på ovenstående diagnoser.
Selve træningen foregår ved, at der sættes elektroder på klientens hoved bestemte steder, og disse opfanger hjernebølgerne. Det er smertefrit og involverer ikke brug af strøm eller elektricitet af nogen art på hjernen. En tilsluttet computer viser hjernebølgernes aktivitet, og der trækkes bestemte informationer fra hjernebølgernes udsving, som igen driver et computerspil. Når hjernen er i den rette tilstand, kører spillet. Brydes denne tilstand, stopper spillet. På den måde lærer klienten og dennes hjerne at holde sig i den rette aktivitet forskellige steder i hjernen.

Læs mere om EEG-Træining: www.eegtraining.dk